Idag har vi klarat av ett besök i Michelins trailer och monterat 16 nya dubbade rallydäck. Mycket trevlig personal som gav goda råd i valet.

Efter en lång dag på resande fot, landade vi vid vårt boende i hönshuset på Jädraås Herrgård. Vi bor faktiskt i ett ombyggt hönshus och om man kliver utanför dörren och lyssnar till ljudet av pratande rally-killar, så låter det lite som utanför ett hönshus…

Vid 20.00 ikväll öppnar anmälan i Göranssons Arena. Då ska grabbarna vara på plats, så de kan sova en liten stund längre i morgon bitti.

Ett stort tack till Magnus Bräck och Upplands Motor Uppsala, för lån av två små pigga Ford Fiestor, att köra vid rekognosering av sträckorna imorgon.

Nu ska grabbarna ställas inför svårigheten att välja mellan en svart bensindriven 5-dörrars Fiesta och en dieseldriven, silvergrå Fiesta Van ”en lastbil i litet format” 🙂

Bilder kommer!

Vid SM, får förare och co-driver köra sträckorna max två gånger, i en standardbil max 50 km/h, innan tävling. Detta för att bilda sig en uppfattning om hur vägen ser ut, välja däck och planera inför sin körning.