SM-premiär, Vinterpokalen -Sandviken

Förra helgen var Sebastian & Jonas, Andrew & Håkan med team iväg till Sandviken för att köra första deltävlingen utav SM.

Det hela inleddes rutinmässigt med anmälan på torsdagskvällen.

Recce med genomkörning två gånger av sträckorna på fredagen. Vi möttes av fina och väldigt snabba vägar! Vi kändes väldigt taggade när vi hade åkt genom alla sträckorna.

Däremot började bekymren när vi kom tillbaka från reccen. Då var det full fart bland mekanikerna. Sebastians bil gick inte som den skulle, och det skulle va ett återkommande problem under helgen. Är något som inte är helt rätt, motorn går bara ibland, går ned på tre cylindrar. Vi trodde att vi hade löst problemet, men det återkom på slutet av första sträckan, och på andra. Tredje gick bilen bättre igen, men mot fjärde sämre.. Sista sträckan gick bilen delvis bra. Slutade dock på en 5e plats, så fick med oss endel poäng iaf! Självklart besvikna, men hem och felsöka, för att sedan ladda om för Östersund om tre veckor! Då ska vi ge dom en match!

Andrew körde jämnt under hela rallyt, inga större incidenter, och kom i mål på en skön 5e plats! Poäng som kan vara väldigt bra att ha i slutet av säsongen.

För tillfället är Anna, Andrew och Erik m.fl. på plats på Rally Sweden för att hjälpa till i besiktningen, vägning av bilar m.m. Hälsa gärna om ni ses!