Dags för SM-deltävling nr.2

I helgen är det återigen dags för SM. Kolsva MS bjuder in till Kolsvarundan – Köping.

Start och målplats är Stora torget, Köping. Tävlingens HQ, administrativ incheckning, rally-info samt presservice är förlagt till Best Western Hotel Scheele, Köping. Rallyt innefattar ca 349km totalt, varav ca 100km SS.

Vi åker sedvanligt upp torsdagmorgon med båten, hämtar ut reccebilar i Enköping, för att sedan fortsätta mot Anmälan i Köping.

Fredag är det upp tidigt som gäller, recce pågår under hela fredagen, för att sedan köra de inledande två sträckorna på fredagskvällen, en i ljus och en i mörker! För att sedan ha bilen i Parc Farme under lördagsnatten.

Lördag skall det köras desto mer, 8SS, alltså 3st SS som går två gånger, sedan en stadssträcka som går två gånger inne i Köping, brukar vara bra med publik på plats!

Eftersom Sebastian åker Junior, är han först ut bland grabbarna! Han är lottad sent i juniorstartfältet med startnummer 13, klockrent tycker vi, värsta av lösgruset bortkört iallafall!

Christoffer är näste man ut, han har fått tilldelat startnummer 69, som är i första startgrupp för de otrimmade bilarna.

Andrew är lottad i andra startgrupp, och går ut med startnummer 89!

Startfältet seedas om till lördagens sträckor, så startordningen ändras till lördagen! Junior seedas dock om för sig själva, så det funkar likadant som i Östersund, de seedas enbart inom klassen!

Mer info kommer närmare, hemsidan, plus våran facebooksida kommer att uppdateras under helgen, och lyssna gärna på oss på ”rallyradion” då de sänder live hela helgen, från service, innan och efter sträckor m.m! Följ oss gärna!

Viktiga länkar:

http://rallysm.se/

http://www.resultatservice.com/

http://rallysm.se/rallyradion